Edo brikho (Glad påsk!) på er alla. Kristus är uppstånden. I helgen firade vi påsk med hela familjen och just i år var påsken lite mer speciell. Vi firade ju med vår dotter för första gången och hann med både Davids familj i lördags och min familj igår. I år kom även min farbror Sargon (min favorit!) från USA för att fira med oss vilket inte händer ofta, hurra!

I lördags var det påskgudtjänst i kyrkan och därefter begav vi oss hem till mina svärföräldrar för påskmiddag. Vi passade på att sova över så att vi skulle hinna umgås lite mer och tackar inte heller nej till lite avlastning. Sovmorgon för mig och David, ja tack!

Under söndagen blev det braklunch och påskfirande med ”the Makdesi originals”. Det var några år sedan jag firade med min familj. Brukar som sagt bara fira med Davids familj varje år. Vi fick kanonväder och magarna fulla med mat i ett år fram, kändes det som hah.

Jag och min Farbror sargon. 
En del av makdesi klanen. 
min Älskade kopia. Tyvärr flYttar denna Dam till Madrid.. snyft! 
Första gången på 3 år som jag Firar påsk med min familj. Nostalgi! 
Brukade sitta barnvakt till detta gäng. Vart tog tidsn vägen…..