Min rubrik säger väll sig själv. Har verkligen kommit in i värsta flowet. Tränar dagligen och försöker så gott jag kan med kosten. Ser faktiskt redan resultat. Är så mycket piggare och kroppen känns redan starkare och mer tonad. Känner verkligen att jag vill sätta en bra grund till den livsstilen jag vill att E ska leva. Vill att hon ska ha sitt välmående i fokus och känna sig bekväm i sig själv. Det finns dock en skillnad på att endast fokusera på utseende eller att  bra i sitt yttre som sitt inre. Tycker tyvärr att många dagens barn/ungdomar endast fokuserar på utseende och glömmer sitt inre. Jag brukar säga att man ska se sitt liv som en pizza. Dela in varje pizzabit i olika kategorier. Familj, jobb, vänner, Gud (för mig!), träning, nöjen, materiellt. Det ska finnas en balans mellan alla dessa. Människan är rätt genomskinlig. Har man ingen balans mellan sina pizzabitar brukar det tyvärr att visa sig rätt tydligt. Jag har tyvärr svårt att umgås med personer som inte har den sortens balans…