Idag var planen att jag skulle bege mig till gymmet på morgonen men mamma plingade på dörren och ville fika/luncha. Blev dock en halvtimmes yogalates träning hemma (inga ursäkter!). På eftermiddagen träffade jag upp min äldsta syster Vivianne för lite fika och vi åkte även över hem till henne på middag.

Har haft lite tuffa nätter med som mest 2 timmars sömn varje natt. Orken finns därför inte där på dagarna men jag vägrar ge mig. Tvingar mig själv att ha planer om dagarna för att kunna komma ut lite. Att gå runt i pjamas om dagarna gör ingen gott! Det är så viktigt för mig att få fräscha till mig. Även om det betyder att jag inte hinner ta en lång varm dusch så är det viktigt för mig att jag gör det bästa jag kan. Slänger på mig en färgglad kavaj, några kilo concealer (skämtosido!) och humöret är uppe igen! Det är som om att utseendet ibland bidrar med extra batteri!