I’m back with a new ME! Dagen är här. Idag blev det en riktig förändring både i utseende men även i ett smått deppigt mönster. Ni kanske har märkt min frånvaro i bloggen och jag kan nog säga att min frånvaro även har funnits i min vardag. Jag har varit så trött att jag knappt orkat klia huvet… Mars och april bjöd på en massa och min kropp behövde verkligen vila och få återhämta sig.

Men nu är jag tillbaka med nya krafter och jag är så taggad. I helgen satt jag och D med sommarplanerna. Vi har planerat en roadtrip till söndra Frankrike, oui oui. Och på vägen besöker vi bl.a. mysiga Danmark, Ds moster i Tyskland, bergen i Schweiz och sist men absolut inte minst mitt kära lilla France.

Förutom sommarplaner har både jag och David fått in nya träningsvanor och lite egentid vilket vid behövt. Vi har fått kroppslig föda!