Lördag

Inlägget gjort
Gänget. Simelle, elle, jag och gloria. 

Mini me and me… jo tack, hon har mina ögon. 

Redan lördag?… veckorna går så fort nu att jag knappt hänger med. Idag har David varit iväg på svensexa för sin kompis Azhi som gifter sig om två veckor. Fick därför rodda helt ensam med E hela dagen. Detta är första gången som David är borta från morgon till natt och jag var lite nervös inför hur det skulle gå. Men jag kan säga att det har gått bättre än vanligt, när vi båda är med…(sorry David! Haha)

Min man läser min blogg så jag måste ju akta mig för vad jag säger. Men man kan säga att jag fick superkrafter när jag visste att jag skulle vara ensam och har varit sjukt effektiv hela dagen. Dagen spenderades hemma och syskonen med deras barn kom över för promenad och lunch.

Har precis lagt E för natten och tagit en varm lång dusch. Sitter nu med en ansiktsmask och en kopp te i handen och läser lite. Jag har fått en ny hobby och det är nämligen motivationskällor. Mer om det imorgon, trevlig lördagskväll!