Gamla bilder från en fin sommardag för två veckor sedan.

Topp: HM, kjol: HM, skor: Zara, väskan: fynd från Spanien.

Jag blev lite tagen på sängen av era fina kommentarer över förra inlägget. Det är svårt att föreställa sig att någon verkligen läser bloggen då man inte riktigt “ser” när någon gör det. Visst ser jag statistiken och att den går upp men det är inte IRL liksom. Jag har fått meddelanden på instagram, mammor har hört av sig via facebook och kommentarer av vänner etc. Samtidigt som jag blir glad över att någon tagit till sig av det jag skrivit blir jag lite ledsen över att vissa känner sig träffade. Antingen varit mobbade eller mobbare. Något jag dock kommit till underfund med under mina vuxna år är att förändring ligger i varje människas händer. Att börja med sin familj är därför oroligt viktigt och att sätta en god standard för uppfostran.

Nu till något roligare. Jag har som sagt inte varit så flitig på att blogga den senaste tiden. Det kan faktiskt bero på att jag inte riktigt känt för det. Hetsen över att behöva blogga HELA TIDEN när man har en blogg är inte riktigt för mig, så jag har bestämt mig. Bloggen sköter jag på mitt vis. Blir det ett inlägg eller fem en dag så får det bli så. Jag älskar att blogga men gör jag något som jag känner mig tvungen till så finns det liksom ingen vits. Lyckan i livet skapar man själv, right?