Klänning: Oysho, klackar: Bershka, väskan: privatbutik i Beirut.

Nostalgi; bilderna är tagna på samma gatan som min gamla skola “Franska skolan”. 

Till de som inte missat så var jag och pappan på datenight i fredags för första gången sedan Elle föddes. Hon blir 6 månader om en vecka så ni förstår ju hur länge sen det var. Davids syster och hans kusin kom över som barnvakter så kusten var klar för en utekväll. Jag hade ju till och med köpt en ny klänning, kvällen till ära. På med bekväma klackar, lite rouge på kinderna och den fina klänningen och jag var redo.

Trots att vi redan ätit middag hemma så bar det av till det nya italienska stället Eataly. Drömmen. För er som älskar roliga marknadsställen och god mat spring dit. Därefter är det lite suddigt. En halv drink och trött mamma, mitt huvud snurrade. Jag tror vi drog till tre ställen efter det. Lyckad kväll och så himla mysigt att det bara var jag och D. Like old times!

E sover hela kvällar numera så jag förstår inte varför vi inte gjort detta tidigare och fler gånger. Har nog haft lite separationsångest från henne men nu så…