Mina systrar vivi, sanna och moi. 

Less is more. Älskar denna enkelhet. 
Mina Syskonbarn. Gu vad jag älskar dessa fyra. 
Fader (abouna) barbar Döpte Leon. 

I förra veckan döpte vi min systers son Leon Paulus. Ceremonin hölls i den kyrkan vi brukar gå till på söndagar, nämligen St Petrus syriska ortodoxa kyrkan. Därefter var det dags för lunch på ingen mindre än min kära mans restaurang Softa Bistro (stolt fru!). Vi fick kanonväder och dagen kunde inte ha blivit mysigare.

Med åren har jag börjar märka av min strävan efter enkelhet. Det kan kanske ha att göra med moderskapet. Att jag inte alltid har utrymme för annat men mitt liv handlar mer eller mindre om enkelhet nuförtiden. Dopet var så enkelt och det gav mig en sorts frid. Enkelt och fint! Jag har som sagt även försökt anamma enkelheten i min vardag. Släpper mobilen väldigt ofta, tänker på kvalitet och försöker att inte göra flera saker samtidigt. Är det tex träning då släpper jag allt (förutom E såklart, alltid prio 1). Hellre göra en sak bra än två halvbra. Ni förstår…