Midsommar

Inlägget gjort

Outfit: Shortsdress från Next, skor gamla från Bershka. 

Bättre sent än aldrig, right? Mitt inlägg om midsommar kommer lite sent men livet har hamnat i vägen. Väljer att kalla stress, ärenden och en massa annat för “livet”. Är helt inne när det gäller mindset nuförtiden, livet helt enkelt. Om vi nu ska återgå till ämnet… Efter en MASSA planering och då menar jag verkligen MASSA, satte vi oss i bilen två dagar före midsommar och körde till Gärdhem. Ett litet område utanför Trollhättan (nära Göteborg). Där bor nämligen min bästa vän Linda, som även är Elles gudmor. Vi spenderade totalt 4 dagar ute på landet vilket var helt fantastiskt. Att släppa jobb (för Davids del) och en massa måsten för att bara njuta av lugnet.

Linda måste nog ha den finaste gården ever. Det är så lyxigt att hon äter frukost, lunch och middag till den finaste utsikten. Det är så mysigt att hon och hennes bröder bor på samma gård och har en gemensam brevlåda, hur lantis?