OOTD of the weekend; blazer and shirt from Zara, pants from Zara, bag from a Lebanese designer, shoes Christian Louboutin.

Alla underbara. Jag har under en period inte riktigt känt att jag haft lust för bloggen men idag fick jag bara en feeling för att blogga igen. Ni undrar säkert vad jag gör nu för tiden. Förutom mammalivet har mitt liv även tagit en ny (gammal!) riktning. Jag har tagit mode från att vara en hobby till min vardag. Blev intagen till ett universitetsprogram där jag läser produktionsteknik och design. Så där är jag nu. Vaknar innan min klocka ringer på morgonen (aldrig hänt tidigare), längtar efter föreläsningarna där Vivienne Westwood dyker upp på lärarens powerpoint. Oh, jag totalälskar mitt liv just nu.

Nu när jag verkligen lever mode har även mitt inre ändrats något betydligt. Ser ljuset i allt och min energi är oändlig. Gud hade en plan för mig. Juridiken fick göra sitt, något jag tyckte om men inget jag levde för. Att jag en dag kan få jobbet som “design manager” ger mig rysningar. Våga era drömmar vänner, då svävar ni. Som jag gör just nu!