Din får ursäkta min frånvaro på bloggen men mina dagar är otroligt hektiska för tillfället. Vaknar runt 05/06 förbereder mig till skolan, lämnar E hos antingen David eller min familj och sedan är det skola hela dagen. Brukar avsluta dagen med träning eller andra ärenden som behöver fixas. Nu är det även packning på G. Jag och David firar ju 8 år tillsammans och 3 år som gifta. Vi bär därför av till solen för att göra firandet lite mer speciellt. Abu Dhabi (och kanske Dubai) i nästan två veckor, längtar!

Vem har inte sett “Sex and the City 2” när de är i Abu Dhabi. Eftersom att de är mina favoritfilmer och även som serie har jag sedan jag såg filmen för första gången längtat efter att åka dit. Det ser så drömmigt ut! Ska bli helt fantastiskt att få resa som familj ensamma, vi har verkligen kämpat med allt det senaste året så nu ska vi äntligen få njuta tillsammans.

En gammal bild från sommaren 2017 i Spanien. Här var jag 5 månader gravid med E.