Vaknade upp till ett mosigt bebisansikte, finns absolut inget bättre. De som känner mig vet att jag är en sömntuta. Om jag fick skulle jag nog sova bort hela mitt liv, och jag är helt ärlig. Kan sova överallt hela tiden. När jag blev gravid fick jag reda på att jag hade något som hette “Talassemi”, blodbrist sjukdom (inte alls allvarlig) som gör att jag blir mer trött än en normal person. Jag började faktiskt skratta när jag fick reda på det, mitt sovbehov har faktiskt en anledning!

Min traditionella frukost: Proteinbröd med vego cream cheese, avokado, ägg och kaffe!

Och så kom mammalivet och det var bara att vinka hejdå till sömnen. Elle sover dock 11 timmar på nätterna så jag ska inte klaga. När jag introducerades till livet som fru Daoud introducerades jag även till heminredning. Vi flyttade ju till större så min inredning fick bytas ut i samband med det. Nu har jag kommit in i en konst period. Letar en massa konstverk på Bukowskis men jag har ett problem med att köpa begagnat då jag tycker att det alltid luktar äckligt (haha!) så jag försöker köpa ny konstinredning. Det tar sån tid. Jag behöver älska något för att kunna köpa det. Det ska liksom säga MARIA, annars får det vara!

I förra veckan blev det nytt porslin från HM HOME. Jag blev inbjuden på deras frukostevent i Mall of Scandinavia och de erbjöd generösa rabatter så det var bara att slå till. Älskar hur affärerna kryllar av art deco. Det är så Maria, ja ni förstår att det måste med hem då!