06 ringde klockan imorse. Hade bestämt en träningsdejt med min äldsta syster Vivianne men när vi kom fram till SATS fanns det ingen ledig plats för barnpassning. En kaffe senare och jag var tillbaka hemma framför datorn för lite tentaplugg. Men lite blev det inte, har suttit i flera timmar och övat designers och ornament. Imorgon har jag tenta och det ska kännas så skönt att bara bli klar med kursen, packa väskorna och dra till värmen. Vi åker till solen på måndag!

Idag är det dock en väldigt speciell dag. Jag och David firar 3 år som gifta och på fredag firar vi 8 år tillsammans. Överraskade David med blommor och choklad, han styrde upp med världens godaste lax med linspasta och ikväll rekar jag dessert. Vi har planerat att när Elle sover ska han förhöra mig inför tentan sen blir det bröllopsdagsfirande med te, lite sött och serier. Livet!

Är så tacksam för min fantastiska familj. Vårt lilla liv som jag och David byggt upp. För 8 år sedan satt vi på ruskigt café i gamla stan, vi kunde fika för våra fickpengar (var inte mycket!) och planerade vårt liv. Nu är vi här, gifta, lyckliga i vårt hem med våra bolag med vår lilla ögonsten. Vägen har inte varit enkel. Äktenskap är inte enkelt. Det krävs tålamod, respekt och kärlek i överflöd. Vår resa har gjort oss ödmjuka och tacksamma. Gud är god!