Dagen har gått i ett. Packning inför resan och en snabbvisit till MoS för att handla det sista till E. För några timmar sedan kom min syster Viviannes barn över för pjamasparty. Min syster och hennes man är på bröllop så jag och D ställde upp som barnvakter. Tacos, lite pyssel och film sen sov de som stockar i vår säng. Älskar när min säng fylls med barn. Snart är vi där, några barn till bara..

Packningen inför resan har förvånansvärt gått superbra. Organiserat alla outfits med kläder, skor, väskor vilket gör det så mycket enklare när man ska packa upp. Denna resa har jag legat och drömt om så länge som när Sex and the City 2 kom ut. Hur de vandrade i öknen med deras designer klänningar och smycken i överflöd. Snart är vi där och jag har gått ALL IN med mina outfits. David har även lovat att ta en massa bilder som kommer upp på instagram så nu håller vi tummarna för att E är lugn och David håller vad han lovat.

Om några dagar kommer mer content ut men nu…Tänkte jag dela med mig utav lite tips inför hösten.

Bästa skönhetsprodukten?
Bio Oil alla dagar i veckan. Använde oljan under hela graviditeten, under min acne period och inga ärr eller bristningar. Känner även att den går in i huden på några sekunder vilket underlättar för en stressad mamma på morgonen.

Vilken färg har du helst på naglarna under hösten?
Nude, mörk lila, mörk röd, svart och grått. Nu blandade dock min nagelteknolog två färger nude och mörklila. Färgen ska både passa till semestern i Abu Dhabi men även hösten i Sverige.

Favorithöstplagg?
Kappor!

Favoritaccessoar?
Hatt och basker!

Favoritfärg på plagg?
Svart, denim och vitt.

Vad är bäst med hösten?
Rutiner (älskar rutiner), mysiga middagar med familjen och filmkvällar med David efter att vi nattat E. Nu har vi fått en grej för mörk choklad (enda chokladen jag äter).

Vad är sämst med hösten?
Det blir mörkt tidigt.. så tidigt att man blir stressad över att tiden inte räcker till för att hinna med.

Godaste drycken?
Vatten men även kaffe, tyvärr.

Vad lyssnar du på nu?
Sabrina Claudio i överflöd.

Favoritserie?
Fauda (netflix), Efterlyst, SATC (blir aldrig gammal).

Bästa doften?
Fräscht och manligt. Är ingen blomtjej.

Ska du iväg på någon höstresa?
SÅKLART. Om tre dagar bär det av till Abu Dhabi och Dubai. Som vi har längtat att bara komma iväg. Jag och D firar 8 år tillsammans och 3 år som gifta. Sen är det ganska kul att Elle fyller 10 månader när vi är där. En massa att fira i solen med en “bellini” i handen 😉

Vad gör du helst en regnig dag?

Inne med Elle och leker, spelar spel, lagar mat och tittar på en film mot kvällen. Sover gärna till regnljudet.