Touchdown Stockholm. För några timmar sedan landade vi i ett saknat men grått Sverige. Jag har alltid varit en person som gillat rutiner så utav den anledningen är jag ganska lättad att vi är hemma igen. Men (!) vilken resa hörrni. Jag tror nog att denna resa toppar alla resor vi gjort, förutom smekmånaden till Dominikanska Republiken. Den är en klass för sig.

Har aktivt valt att inte uppdatera bloggen under resan. Ville istället fokusera på att bara vara och njuta av varje sekund med min lilla familj. Kvalitet. Vår resa har varit helt magisk. Allt vi gjort, allt som hänt under resan har verkligen gjort att vi bara vill tillbaka. Vi var så duktiga på att njuta, att känna lugnet men ändå utforska och uppleva landet. Abu Dhabi – Dubai – Abu Dhabi så såg vår resa ut. 10 dagar av arabisk magi i den fuktiga hettan, fenomenal mat, fantastisk service och ett humör som legat på topp.

Ni ska få ett inlägg för varje resdag, så låt oss börja. Dag 1. Vi lyfte från Sverige runt lunchtid vilket var bra timing i och med Elles sovtid. Vår vän hade varit i kontakt med flygbolaget som ordnade med “baby codd” vilket gjorde att Elle kunde sova under hela flygresan och vi kunde se på film ostört. Vi åkte med Turkish Airlines och eftersom att det inte finns några direktflyg till Abu Dhabi fick vi mellanlanda i Istanbul. Nu i efterhand hade jag INTE bokat mellanlandning med en 10 månaders och istället åkt direkt till Dubai. Elle blev väldigt trött mot slutet men skötte sig riktigt bra ändå. Jag hade bunkrat upp med leksaker, snacks, youtube. och personalen på flyget var behjälpliga.

Vi kom fram till Yas Island, vilket är en liten ö på Abu Dhabi, checkade in och la oss bums i säng. Kl 23 var vi framme i det som skulle komma att bli en fantastisk semester – Abu Dhabi!